Tillbehör

Med många års erfarenhet inom kylindustrin tillhandahåller Lean Gruppen marknadsledande produkter inom kylteknik och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa, pålitliga och långlivade anläggningar. Vi analyserar din produktbelastning och anläggningsanvändning för att optimera varje lösningsförslag. Vår erfarenhet av kylteknik hjälper oss att utforma en ekonomiskt och miljömässigt hållbar lösning, föreslå korrekt anläggning för att utföra jobbet – inte mer och inte mindre.

Vårt erbjudande är brett, både i produkter men även tjänster så konsultera oss i era planer. Från att räkna på ert behov, till att leverera och justera, för att sedan installera utrustningen och för att hålla anläggningen driftsäker över tid samt utföra underhålls- och reparationstjänster. Vi har kunskapen, tekniken och produkterna.

 

Hyllor

Våra hyllsystem till kyl- och frysrum kan byggas helt efter givna villkor. De är av mycket god kvalitet och lastar tungt. Der finns flera tillbehör till våra hyllsystem såsom hjul för underlätta lagerarbetet. Hyllorna kommer i ”platta paket” och monteras upp på plats.

Kontakta oss för att veta mer om våra olika hyllsystem.

Se delar av vårt produktsortimentet hos vårt varumärke Restaurangkök.se


Dörrar

Vi har dörrar och portar anpassade till olika temperaturer i många olika storlekar och funktioner.

Kylrumsdörrarna är tillverkade med Zero-leak teknik. Dörrbladet är tillverkad av anodiserad aluminiumprofil. Ramen är av aluminium och lackerad RAL 9006.

Dörrarna kan beställas i samtliga mått och tjocklekar för att möta kundens förväntningar. Lås, automatisk öppning är några praktiska val. De kan tillverkas på skena som skjutdörr, eller hängda, eller våra snabba quick-open portar.

Kontakta oss för att veta mer om våra olika portar och dörrar

Se delar av vårt produktsortimentet hos vårt varumärke Restaurangkök.se


Jakt- och slakttillbehör

Vi har enskilda krokar och kompletta, robusta system för att hänga och arbeta med kött i kylrum. Det är betydligt enklare att arbeta med tunga kroppar om det hänger i ett stabilt system.

Kontakta oss för att veta mer om våra olika jakt och slakttillbehör

Se delar av vårt produktsortimentet hos vårt varumärke Restaurangkök.se


Vi är mycket stolta över våra samarbeten!

Kontakta oss här!