Kylrum & Frysrum

Modular:

Samtliga rum är fullt anpassningsbara och vi har flera standardmått i modular som kan expresslevereras direkt till er. En genomtänkt konstruktion vilket möjliggör att en del kunder väljer att montera våra mindre rum själva. Levereras i platta paket med uppmärkta paneler och tydlig monteringsanvisning. Ytskiktet är vitlackerad galvaniserad stål och livsmedelssäkrat. Panelerna är CE-godkända enligt EN14509 och innehåller inga skadliga freoner som CFC eller HCFC.

Industriell:

Sandwichpaneler med sammanfogning genom hona/hane samt camlocks för effektiv och fullständigt tät fogning av panelerna. Vi har en mängd olika tjocklekar och brandskyddsklasser för samtliga typer av installationer. Vår erfarenhet av kylteknik hjälper oss att utforma en ekonomiskt och miljömässigt hållbar lösning, föreslå korrekt anläggning för att utföra jobbet – inte mer och inte mindre.

Våra rum har en mängd olika val:
– Golv som tål 4 ton per m³
– Dörr eller port med Zero-leak system. Förmonterade på panel för enkelt montage eller separat levererade
– Glasdörrar för livsmedelsbutiker eller fasta glaspartier för showroom

Vårt erbjudande är brett inom kyla, både i produkter och tjänster så konsultera oss i era planer. Från att räkna på ert behov, till att leverera och för att sedan installera anläggningen. Vi ser till att anläggningen hålls driftsäker över tid genom underhålls- och reparationstjänster. Vi har kunskapen, tekniken och produkterna.

Kylrum

Kylrum Modular från vår kvalitetstillverkare KIDE. Paneler från 40mm till 2000mm isolerande polyuretanskum (PIR/PUR). Dörrar tillverkade med ”Zero Leak” system för optimal prestanda. Dörr kommer förmonterad på panel, om man vill det. Alla paneler är utrustade med quick-lock system för snabbare och kostnadseffektivare montering. Golv, väggar och tak är hygienbehandlade och det medföljer hygienlister som täcker hörnskarvar. Förstärkt golv som tål belastning 4 ton per kvadratmeter.

Kontakta oss för mer information om våra kylrum

Se produktsortimentet för Modular hos vårt varumärke Restaurangkök.se


Frysrum

Frysrum Modular från vår kvalitetstillverkare KIDE. Paneler från 80mm till 2000mm isolerande polyuretanskum (PIR/PUR). Dörrar tillverkade med ”Zero Leak” system för optimal prestanda. Dörr kommer förmonterad på panel och finns i flera olika utföranden och storlekar. Alla panelerna är utrustade med quick-lock system för snabbare och kostnadseffektivare montering. Golv, väggar och tak är hygienbehandlade och det medföljer hygienlister som täcker hörnskarvar. Förstärkt golv som tål belastning av 4 ton per kvadratmeter.

Kontakta oss för mer information om våra frysrum

Se produktsortimentet för Modular hos vårt varumärke Restaurangkök.se


Vi beräknar och tillverkar större anläggningar för kyllager och fryslager för industrin i hela Sverige. Lean Gruppen AB erbjuder er en kontaktperson som ansvarar för hela projektet och är unika med tillverkning av paneler, portar, hyllsystem och kylanläggningar med en och samma kontakt.

Kontakta oss för mer information om våra kyllager och fryslager


Nybyggnation och driftsättning av kyllager och fryslager för svensk industri. Vi tar ansvaret hela vägen – från projektering till färdig anläggning. Projektledning är vår starka sida, vi samordnar projektet från start till drift.

Kontakta oss för mer information om våra projekt


Vi är mycket stolta över våra samarbeten!

Kontakta oss här!